CTN Algemeen

!!! Trial Licentie voor 2016 !!!

Bij deze een belangrijke mededeling voor de districtslicentie voor 2016. !!! Die bestaan niet meer !!!!! Deze zijn vervangen door de "Basis Sportlicentie". Maar tegelijk is de aanvraag en het verkrijgen ervan, drastisch gewijzigd. En wel dat je die licentie -die je echt nodig hebt om te kunnen triallen- enkel kunt krijgen via de KNMV en dan nog via de computer. Aanvragen en betalen via de computer. En enkelen die dit al gedaan hebben, hebben menig uurtje verspeeld. Ja een motor reviseren of bouwen is voor menigeen eenvoudiger dan dit.

Daarom hebben we een handleiding gemaakt, voor de handleiding die op de website staat van de KNMV voor het aanvragen van de Basis Sportlicentie. Mogelijk is de handleiding niet voldoende of nog onduidelijk. Stuur dan een mailtje naar de coordinator (via contact, rechts). Zo kunnen we elkaar helpen. Onze handleiding kun je HIER lezen.

LET OP !!! zorg dat de foto kleiner is als 600 bij 800 pixels, ander duurt het heeeeel lang voordat de foto erin staat.

 

Prijsuitreiking 14 nov 2015

web prijsuitr 2015

Het was een gezellige boel met de prijsuitreiking.
Een mooie afsluiting van een heel mooi trialjaar.
Het gemiddelde aantal deelners blijft rond de 50-55 hangen, en dat is mooi.

Iedereen die daaraan meegewerkt om ons zevende seizoen een succes te maken, wordt bij deze, door de gehele  CTN-gemeenschap hartelijk bedankt voor de zorgen en medewerking om er een geslaagd jaar van te maken.

De einduitslag is geplaatst op de klassementspagina
en de foto's van de avond zijn ook geplaatst.
Voor een verslagje te lezen moet je HIER KLIKKEN.

 

 

Eenmalige mogelijkheid voor een windbreaker/regenjas

Alles is al besteld, maar we hebben enkele jacks meer gekocht, dus er zijn nog enkele mogelijkheden om er een te krijgen. Geinteresseerd? Klik HIER voor het hele verhaal.

 

Foto's van de Klassieke Trial te Mons

web mons 2015Er waren een kleine tiental rijders (van de 130?? deelnemers) uit Nederland om deel te nemen aan de Trial te Mons in Belgie tegen de Franse grens. De trial heeft twee sporen voor enkel Pre'65 motoren. Niet moeilijk, gewoon sturen, maar met nul thuis komen valt nog niet mee. We hebben een aantal foto's gemaakt die we jullie niet willen onthouden, want er rijden echt mooie motoren mee. Ik heb bij het inschrijven de Indian gezien van enkele artikelen terug, maar tijdens de wedstrijd niet meer gezien. Dus er hebben nog veel andere mooie fietsen rond gereden. Daarbij nog een hill-climb na afloop: gewoon een geweldige en mooie trialdag.
Eduard Boessenkool heeft veel foto's gemaakt die je hier kunt bekijken. Er staan nog veel meer foto's van mooie motoren en gelegeheden op die site. Bekijk ze en geniet ervan.

 

Pagina 7 van 18