CTN Algemeen

Even over het weekend te Aywaille

aywaille oud ijzerMet Pasen was er weer het jaarlijkse trialweekend te Remourchamps, zijnde gemeente Aywaille te Belgie. Elke dag twee rondes van 25 km door de Ardennen. Nu gaan wij ook met de tijd mee dus wij (Jan Jr.) hebben een GPS-kaartje gemaakt, waarop de route staat met snelheden en hoogte-verschillen. Dat kun je hier bekijken.
Er deden een 200-tal rijders mee. Het is bedoeld als klassieke trial, maar het aantal echte classiekers wordt elk jaar minder. Bij de Engelsen hadden enkele eilanders van Mann een zware fiets. De Belgen twee BSA's en twee zware fietsen. Dat gebeurd vanzelf zoals de wedstrijden in Belgie en Duitsland en Frankrijk eigenlijk Twin-shock uitgezette wedstrijden zijn. Het waren de Nederlanders die met het zware spul de klassiekers vertegenwoordigde. In totaal 31 Nederlanders, waarvan 4 BSA's, 4 lichte fietsen, 5 zware fietsen en 16 TSs. Hierboven een fotootje van de opstelling voor de nacht.
Ook dit jaar heeft Eduard Boessenkool weer fotoos gemaakt. Voor een leuke impressie kunt je Hier Klikken.
Ook is er een rijders fotoverslag van Michel op zijn site, er staan daar heel veel fotoos.

 

Aankondiging van ietsje discriminerende Trial dag.

Op 19 juni is er een ietsje discriminerende trialgebeurtenis. En dat is een trial-opleidingsdag voor dames, zowel jong als ietsje ouder en andere leeftijd. Normaal doen we geen aankondegingen van niet klassieke trialevenementen, maar voor dit sympatieke initiatief maken we graag een uitzondering. Vraag bij je trialclub naar de echte info of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

De Echte Klassieke 'Jack Thompson' Trial van de Sidcup club

web sidcup 2015Vier mensen hebben, in 40 uur van huis, 400 honderd kilometer gereden en minder dan vier uur getrialled.
Daarbij weinig geslapen, maar wel een pintje gehad en erg veel lol.

Het gebeuren is alweer 4 weken geleden, maar wij wilden jullie de belevenis niet onthouden. Vandaar een verlate melding hiervan.

Hoe dat zo allemaal gegaan is, kunnen jullie HIER lezen.

 

 

 

Beste Wensen voor 2016

Bij deze willen wij allen en hun dierbaren, een
Voorspoedig, Goed, heel Sportief en vooral een Gezond 2016 toewensen.

 

Pagina 6 van 18