CTN Algemeen

Bericht van het Overlijden van Martien van Turnhout

martin van turnhoutOns bereikte het droeve bericht dat Martien van Turnhout plotseling overleden is.


Velen zullen hem kennen als een aimabele persoon. Altijd tijd voor een gesprek en iedereen ten dienste, die hem consulteerde over blessures en  motoren en de oplossingen daarvoor.
Martien was een echte sleutelaar, hield van motoren en dan met name de mooie, interessante en aparte motoren. Maar nog meer wilde hij ermee rijden, dat was de hobby van hem. Vandaar de vele wedstrijden die Martien bij de klassieke trial meereed, als hij niet iets anders te rijden had.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en al zijn dierbaren veel sterkte met het verlies van een te jong overleden, mooi mens.

Hier staat een gedeelte van de Rouwkaart.

 

LET OP!!! NIEUWE DATUM van de Plonkers

Zorg ervoor dat je de agenda bijwerkt en erandere vakantiedagen aanvraagt als je nog moet recupereren na de Plonkers. Want de datum is veranderd !!!! Was het altijd het derde weekend van September, nu is het twee weken later en wel op 1 en 2 Oktober, dus een week NA de Eurocup van Gressenich. Voor het CTN-klassement blijft alles hetzelfde, maar Gressenich telt twee dagen voor de Eurocup en Arnhem enkel de zaterdag. Door Bernd Kruez wordt de prijsuitreiking van de Eurocup verzorgt in de kantine van MotorClub Arnhem. Inderdaad die hebben ze dit jaar ook klaar. Want na heel veel jaren is het er uiteindelijk van gekomen dat er een nieuw crossterrein komt (meteen bij de ingang vanaf de Koningsweg) met kantine, parkeerterrein, afspuitplek, een geheel nieuw trialterrein, en de mogelijkheid om weer te camperen op her terrein!!!
Arnhem gefeliciteerd!! En wij zijn blij, want ze gaan er iets moois van maken.

 

Even over het weekend te Aywaille

aywaille oud ijzerMet Pasen was er weer het jaarlijkse trialweekend te Remourchamps, zijnde gemeente Aywaille te Belgie. Elke dag twee rondes van 25 km door de Ardennen. Nu gaan wij ook met de tijd mee dus wij (Jan Jr.) hebben een GPS-kaartje gemaakt, waarop de route staat met snelheden en hoogte-verschillen. Dat kun je hier bekijken.
Er deden een 200-tal rijders mee. Het is bedoeld als klassieke trial, maar het aantal echte classiekers wordt elk jaar minder. Bij de Engelsen hadden enkele eilanders van Mann een zware fiets. De Belgen twee BSA's en twee zware fietsen. Dat gebeurd vanzelf zoals de wedstrijden in Belgie en Duitsland en Frankrijk eigenlijk Twin-shock uitgezette wedstrijden zijn. Het waren de Nederlanders die met het zware spul de klassiekers vertegenwoordigde. In totaal 31 Nederlanders, waarvan 4 BSA's, 4 lichte fietsen, 5 zware fietsen en 16 TSs. Hierboven een fotootje van de opstelling voor de nacht.
Ook dit jaar heeft Eduard Boessenkool weer fotoos gemaakt. Voor een leuke impressie kunt je Hier Klikken.
Ook is er een rijders fotoverslag van Michel op zijn site, er staan daar heel veel fotoos.

 

Aankondiging van ietsje discriminerende Trial dag.

Op 19 juni is er een ietsje discriminerende trialgebeurtenis. En dat is een trial-opleidingsdag voor dames, zowel jong als ietsje ouder en andere leeftijd. Normaal doen we geen aankondegingen van niet klassieke trialevenementen, maar voor dit sympatieke initiatief maken we graag een uitzondering. Vraag bij je trialclub naar de echte info of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Pagina 5 van 17