CTN Algemeen

Jos zoekt een ladekast

ladekast josJos is de boel aan het opruimen. Zijn spullen liggen buiten en dat is niet handig. Daarvoor is hij op zoek naar een ladekast voor het gereedschap. Is er iemand die hem kan helpen??

 

 

 

 

Uitslagen Baarlo staan op de Klassementspagina.

 

 

We gaan weer beginnen, ... in Apeldoorn!!

logo tcapeldoornIs iedereen weer een beetje terug van vakantie? En weer in de sleur van alledag?, dan kunnen we weer net zo goed gaan triallen. Op zaterdag de 19de augustus in onze volgende wedstrijd alweer voor het nationale CTN-trialklassement. En wel te Apeldoorn. Start om 12 uur op het kleinste, maar gezelligste (zeggen ze zelf) trialterrein van Nederland.
En het is de lieden van Apeldoorn niet enkel gelukt om, voor de club van moderne rijders en fietstriallisten, een boel grote stenen te plaatsen, maar het terrein is ook signifikant groter geworden. Dus met een beetje pech moeten we dit jaar wel 7 secties gaan rijden (niet op/in de steen-plaatsen) over de geluidsafscherming en zo.
De lieden van Apeldoorn hebben er zin in, dus het weer, de kantine, het terrein, de controleurs en de secties zullen zeker wel in orde zijn. Daarom Allen: tot zaterdag, tot Apeldoorn.

 

Belangrijk:....de Nationale Motor-trial-dag

We kregen een beriocht van de Motorclub Arnhem, dat zij samen met de KNMV een Trial-Opstap-kennismakings-dag organiseren. En hoewel wij klassiekers en twin-shockers zijn, zou je kunnen zeggen: Boeien!! maar dat initiatief is voor ons ook erg belangrijk en natuurlijk voor trial in het algemeen -hartstikke- belangrijk.

Wij rijden op  diverse trialterreinen en die clubs zijn meer afhankelijk van leden dan van een CTN-wedstrijd. Dus hoe meer triallisten er zijn in Nederland des te beter ook voor ons. Dus een oproep aan de CTN-gemeenschap om zo veel mogelijk reclame te maken en om naar de Trialdag te gaan om te rijden of te kijken en nog belangrijker om mogelijk geinterrsseerden van trial mee te nemen. Het is zelfs zo dat we mogen hopen dat er ook electrische trialfietsen zijn om de jeugd mee te laten spelen (in eerste instantie veel veiliger en makkelijker om mee te rijden als je nog niet zo beoefend bent), want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Doe er allemaal je voordeel mee.

En elke klassieker kan er gratis rijden.

Hier de MCA-flyer.   Verdere info op Website MCA

 

Pagina 1 van 17