CTN Algemeen

We gaan naar Zelhem voor de eerste keer.

logo zamcOp zaterdag 1 September is onze volgende wedstrijd en deze wordt gehouden in Zelhem. Reeds vele jaren is de eerste wedstrijd na de vakantie op de eerste zaterdag in september in Lochem. Een hel mooie locatie, maar helaas heeft de eigenaar het terrein verkocht aan een natuurstichting en daarmee kwam een einde aan Lochem onder de vlag van MAC Sport En Vriendschap. Wij willen die club nog bedanken voor de vele jaren trialplezier in Lochem.
Maar Geert Roeckevisch heeft een nieuwe mogelijkheid gevonden bij de trialclub van Zelhem. Ze hebben daar een hele grote berg waar wij heel mooi op kunnen rijden. De Zelhemse Auto en Motor Club hebben die dag gedoopt tot de "Langenberg Classic Day".  bedoeling is ook andere klassieke zaken te organiseren. Het begint om 13.00 uur.
Er is voldoende te eten en er is de mogelijkheid om er te overnachten. Kortom, blijf niet thuis en kom/ga genieten.

 

Publiceren foto's en verslag in de toekomst

Beste Mensen,

Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben is er een nieuwe privacy-regelgeving vanuit Brussel mper 25 mei in werking. Veel mailtjes waar je e.e.a moet invullen (of niet?).

De regelgeving is eigenlijk knap ingewikkeld en wij weten niet of de website ook onder die regeling valt. We hebben ook nog geen "deskundige" gehoord die daarin duidelijkheid kan verschaffen.

Daarom zullen we op korte termijn de foto's niet plaatsen en het verslag heel summier op het trialtechnische vlak houden.

Als we meer weten -mogelijk zijn er triallisten of anderen die ons kunnen helpen met deze problematiek- dan zullen klaarheid brengen.

 

De data van het Nederlands Zijspankompetitie zijn geplaatst

Omdat er soms hele mooie klassieke trial-zijspancombinaties meerijden, o.a. ook Montesa-zijspannen, plaatsen we graag de zijspankalender.

Zie de "kalender"-pagina.

 

Jos heeft interessante dingen in de verkoop

Jos wil/moet wat ruimte maken in zijn garage en wil daarom wat spullen in de verkoop doen.
Nou doen wel meerdere mensen dit soort zaken en daar besteden we bij CTN niet veel aandacht aan, maar dit is weer eens iets aparts.
En wel heeft Jos bepaald dat een percentage van de verkoop naar CTN gaat, zodat wij onze edele sport beter kunnen financieren en dat maakt het bekend maken hiervan zeker interessant. Zeker voor Honda-rijders, wat onderdelen betreft.
Dus doe jezelf, Jos en CTN er een voordeel mee en koop alles op.

Zie hier nog wat meer info en foto's.

jos verkoop honda ond 1 webjos verkoop vetpak 2jos verkoop voorvork 3 webjos verkoop mer 220  09 web

 

Pagina 1 van 16