CTN Algemeen

LET OP!!!! Bedburg-Hau gaat niet door op 26 november


De wedstrijd van zondag 26 november te Bedburg-Hau gaat NIET door.
Deze is wegens omstandigheden afgelast moeten worden.

Verdere info volgt nog.

 

Te Koop GEVRAAGD: trialmotoren

Er zijn een aantal mensen die graag bij CTN willen gaan triallen.

Zo zoekt Mike een klassieker en wel het liefste een Tiger Cub. Weet iemand ergens iets te staan of heeft een Trial-Cub voor de verkoop (compleet, met of zonder kenteken), geef dat dan even door bij Martien Vermeulen.

Verder zoeken Peter en zijn zoon twee motoren. Twin-shocks (want klassiek wordt te duur op dit moment, want er moeten ook nog andere zaken als aanhanger en zo aangeschaft worden) en anders -tijdelijk- maar modern. Als ze maar kunnen beginnen met rijden. Ook hier s.v.p. contact via Martien

 

De datum van Hau-Bedburg is verzet !!!!

Zoals we gemeld hebben, hebben onze Duitse medetriallisten moeite om op de voorziene CTN-trial in Hau-Bedburg van 19 november te bemensen.

Het is nu 26 november geworden !!! Zet deze nieuwe datum in de agenda !!!

 

Inloggen niet meer mogelijk

Beste Mensen, triallisten en geinteresseerden in de website.

We hebben alle 9000 inloggegevens gewist en de inlogmogelijkheid gedeactiveerd. De website wordt zo vaak door computer-gegenereerde inlogcodes bezocht, dat het beangstigend wordt, hoe lang dit nog goed gaat. Die bezoekjes zijn niet om te lezen of zo, maar enkel om te zien of men aan inloggegevens kan komen of de website te hacken.
Helaas, dat is jammer, want er zit veel tijd in om de website gangbaar te houden. Het was beter dat die ziekmakende lieden gingen triallen in plaats van anderen hun plezier te vergallen.

En als het een keer lukt om de gegevens van alle mensen te hacken, dat zouden wij het zeer erg vinden van de overlast die we dan 'veroorzaakt' hebben.

Daarom hebben we besloten om de inlogmogelijkheid te verbergen.
Bij de opzet van de website hadden we veel plannen voor de mogelijkheden aan de geinterresseerden. Maar de tijd ontbrak en inzichten hebben er toe geleid dat er toch al niet veel mogelijkheden waren als men inlogde, enkel fotoos downloaden, dus het zal geen groot probleem zijn.

Mocht je toch iets willen weten, of iets willen hebben of iets willen meedelen voor de website, of CTN in het algemeen, gebruik dan het de pagina "Contact". Vergeet niet de drie streepjes te vervangen door het bekende apestaartje. (Dit is ook om de vele, dagelijkse, computer-gegenereerde mails voor phishing en hacking te voorkomen)

 

Pagina 1 van 18