Prijsuitreiking CTN-Klassement na wedstrijd te NUNSPEET

Beste Mensen
Vorig jaar was het een gezellige en goede Prijsuitreiking in Kampen, tegelijkertijd met een reunie van oud-trialisten. Er waren (zeer aparte) motoren te zien, oude film over trial, DVD's over trial en cross uit de 60'er jaren, over de Plonkers en uittreksels, knipsels en foto's van vroegere trials. Ook de prijsuitreiking was een gezellige boel, naar wij menen. Het was goed geregeld door Jochem en Petra met de ruimte, de hulp en invulling daar in Kampen.

Maar dit jaar is het niet haalbaar om weer zoiets te organiseren. Zoiets kunnen we hopelijk volgend jaar wel weer doen.

Dit jaar willen we de prijsuitreiking laten plaatsvinden meteen na de laatste wedstrijd van het seizoen 2009-2010 te Nunspeet. We kunnen daar terecht in hun clubhuis in het dorp. We willen daarom iets eerder beginnen met de trial (als dat kan) en de daguitslag ook doen in het clubhuis. We zijn bezig om te zien of we een hapje of zo kunnen organiseren (er is waarschijnlijk ook een keuken operationeel) en willen dan zo'n beetje tussen zes en zeven de prijsuitreiking doen. Dit zijn zaken die even besproken zijn, nog niet vastliggen, maar waar wel aan gedacht/gewerkt worden. 
En beste mensen als jullie nog suggesties hebben, die iets kunnen toevoegen aan deze prijsuitreiking, dan horen wij dat graag.

Maar met andere woorden: Houdt de website in de gaten, zodat wij U op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelen over de prijsuitreiking.

Mocht U verhinderd zijn op de prijsuitreiking of mogelijk ook de wedstrijd van Nunspeet, laat dat dan s.v.p. weten. Stuur een mailtje naar de coordinator Martien Vermeulen op de pagina "Contact".